Όρους - Πληροφορίες

Αποστολές

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, οι αποστολές εκτελούνται εντός 24 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας σας, και θα αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική, εταιρία (courier), για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (σε 1 με 2 μέρες αντίστοιχα με την περιοχή που βρίσκεστε & σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές έως 5 ημέρες).

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την Δεύτερα. Θα ενημερώνεστε με e-mail για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

 

Λανθασμένες αποστολές

Αν τυχόν παραλάβετε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία» στην ιστοσελίδα μας, εντός 3 ημερών από την παραλαβή. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία επιβάρυνση ο πελάτης.

 

Αλλαγές - Επιστροφές

Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δεν το έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά η με e-mail, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία» της ιστοσελίδας μας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία. Προϊόντα που έχουν υποστεί εξωτερικές ζημιές (σπασίματα κλπ) δεν μπορούν να επιστραφούν. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Επιστροφές χρημάτων

Για την περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να επιστρέψει το προϊόν και δεν μπορεί  να γίνει αλλαγή του με κάποιο προϊόν ίδιας κατηγορίας λόγω έλλειψης αποθέματος ή για προσωπικούς του λόγους, θα μπορεί να ακολουθηθεί πολιτική επιστροφής χρημάτων. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι προϋποθέσεις είναι ότι η διαδικασία αυτή γίνετε μόνο:

- εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκετε στην αρχική του συσκευασία όπως και παραλείφθηκε, χωρίς να έχει υποστεί κάποιου είδους φθορά,

- μόνο όταν ο πελάτης μας ενημερώσει τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του,

- συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, (απόδειξη η τιμολόγιο).

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για επιστροφή χρημάτων. Θα γίνεται κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

 

Μεταβολές τιμών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών πώλησης των προϊόντων του χωρίς ενημέρωση ή προειδοποίηση.

Όλες οι παραγγελίες τιμολογούνται με τις τιμές που ισχύουν κατά τη στιγμή της καταχώρησής τους από τον πελάτη, ακόμα και αν οι τιμές των ίδιων προϊόντων κατά τη στιγμή της αποστολής τους (ή παραλαβής τους από τον πελάτη) είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες.