Τρόποι Αλλαγής - Επιστροφής

Λανθασμένες αποστολές

Αν τυχόν παραλάβετε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία» στην ιστοσελίδα μας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία επιβάρυνση ο πελάτης.

Αλλαγές - Επιστροφές

Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, έχετε το δικαίωμα να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε το προϊόν μέχρι το επίπεδο εκείνο που μπορεί να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία του. Εφόσον θέλετε να προχωρήσουμε σε αλλαγή ή επιστροφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία» της ιστοσελίδας μας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία.
Προϊόντα που έχουν υποστεί εξωτερικές ζημιές (σπασίματα κλπ) δεν μπορούν να επιστραφούν. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές χρημάτων

Για την περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να επιστρέψει το προϊόν και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή του με κάποιο προϊόν ίδιας κατηγορίας λόγω έλλειψης αποθέματος ή για προσωπικούς του λόγους, θα μπορεί να ακολουθηθεί πολιτική επιστροφής χρημάτων. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι προϋποθέσεις είναι ότι η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο:

- εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί πέραν της εξέτασης της ορθής λειτουργίας του και βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία όπως και παραλείφθηκε, χωρίς να έχει υποστεί κάποιου είδους φθορά,

- μόνο όταν ο πελάτης μας ενημερώσει τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του,

- συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, δύναται ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για επιστροφή χρημάτων. Θα γίνεται κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.