-5% Παράδοση σε 4-10 ημέρες Κρανος AGV TOURMODULAR MONO - LUNA GREY MATT

Κρανος AGV TOURMODULAR MONO - LUNA GREY MATT

Το υπερπροστατευτικό, άνετο και ελαφρύ αρθρωτό κράνος, με ενσωματωμένο σύστημα επικοινωνίας DMC.

Το Tourmodular είναι το αρθρωτό κράνος που έχει σχεδιαστεί για μακρινά ταξίδια με τη μέγιστη άνεση και με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, αναγνωρισμένο σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς ECE2206.

Η ασφάλεια ξεκινά από το κέλυφος από άνθρακα, ίνες αραμιδίου και υαλοβάμβακα που επιτρέπει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας και ελαφρότητας, ώστε να μπορεί να φορεθεί για χιλιάδες χιλιόμετρα.


Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει και να δίνει στους τουρίστες τη μέγιστη εμπιστοσύνη στη σέλα. Οι μηχανισμοί της προσωπίδας είναι μεταλλικοί και μικροσκοπικοί, για μεγιστοποίηση της περιοχής κάλυψης προστασίας και επέκταση του οπτικού πεδίου. Η προσωπίδα έχει πάχος έως και 4 mm, περισσότερο από το διπλάσιο του πάχους της μέσης προσωπίδας. Είναι μια ασπίδα, αναπόσπαστο μέρος του συστήματος προστασίας του κράνους.


Το AGV Tourmodular είναι το κράνος που υποβλήθηκε στις περισσότερες δοκιμές στην 75χρονη ιστορία της AGV και έχει σχεδιαστεί για να κάνει ατελείωτα ταξίδια με απόλυτη άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο.

Οι εσωτερικοί χώροι από απαλό ύφασμα Ritmo και Shalimar, με εξατομικευμένο σύστημα εφαρμογής, διασφαλίζουν την άμεση απορρόφηση της υγρασίας και του ιδρώτα. Οι αδιάβροχες σωληνώσεις από συνθετικό δέρμα κρατούν το νερό έξω από το εσωτερικό του κράνους τις πιο βροχερές μέρες. Το σύστημα μικροανοιγμάτων AGV σάς επιτρέπει να διατηρείτε τη μάσκα ανοιχτή για ροή αέρα, ενώ την κρατάτε σταθερά συνδεδεμένη με τον προφυλακτήρα του πηγουνιού.

Το κράνος διαθέτει τέσσερις μεγάλους ρυθμιζόμενους αεραγωγούς, στο επάνω μέρος και στο πηγούνι, και 16 εσωτερικά κανάλια εξαγωγής αέρα, για να επιτρέπουν τη μέγιστη αρθρωτότητα στον αερισμό και την τέλεια κυκλοφορία του αέρα σε όλες τις συνθήκες.

Το AGV Tourmodular έχει αναπτυχθεί για να κόβει τον αέρα, ελαχιστοποιώντας τις αναταράξεις και την κίνηση του κράνους ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Αυτή η αεροδυναμική μελέτη προέρχεται από την εμπειρία της AGV στα πιο ακραία ανταγωνιστικά περιβάλλοντα, όπως το MotoGP™, το οποίο βοηθά στην ελαχιστοποίηση της κόπωσης στο λαιμό και τους ώμους του αναβάτη. Με 130 km/h, ταχύτητα πλεύσης σε αυτοκινητόδρομο, έχει δυναμικό βάρος μηδέν.

Η αεροδυναμική του κράνους βελτιστοποιείται ακόμη και σε ανοιχτή διαμόρφωση. Το AGV Tourmodular μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το chinguard προς τα πάνω με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και εν κινήσει, υπερβαίνοντας τα πρότυπα που απαιτούνται από τη συγκεκριμένη έγκριση P/J.


Το AGV Tourmodular είναι το πρώτο αρθρωτό κράνος που δημιουργήθηκε για το ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας με την τεχνολογία DMC, το υψηλότερο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας για αναβάτες μοτοσικλετών.

Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας AGV INSYDE(δες εδώ), που αναπτύχθηκε με την Cardo, επιτρέπει απλή και απρόσκοπτη σύνδεση με επικοινωνία μεταξύ 15 αναβατών ταυτόχρονα, με ανώτερη ποιότητα ήχου και συνολική αυτονομία έως και 6 km.


Τα πρότυπα AGV Ultravision διασφαλίζουν απόλυτο έλεγχο στο δρόμο, επιτρέποντας οριζόντιο οπτικό πεδίο 190° και κάθετο οπτικό πεδίο 85°, τιμές παρόμοιες με το οπτικό πεδίο του ανθρώπινου ματιού, επιτρέποντας στους αναβάτες να βλέπουν το δρόμο και τα γύρω εμπόδια νωρίτερα και πιο καθαρά. Το γείσο, το αφαιρούμενο αλεξήλιο και το αντιθαμβωτικό σύστημα Max Pinlock 120 επιτρέπουν την πλήρη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Όλα αυτά ωφελούν την ασφάλεια και τη συγκέντρωση.


Το AGV Tourmodular είναι το τέλειο κράνος για κάθε ταξίδι, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.


Χαρακτηριστικά


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εργαλείο για την εγκατάσταση του συστήματος επικοινωνίας INSYDE (πωλείται χωριστά)

Αντιανεμικό προστατευτικό


ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Μηχανισμός προστασίας του πηγουνιού 2 βημάτων που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής στη διαμόρφωση τζετ

Σχήμα κελύφους σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την αεροδυναμική απόδοση και να έχει 0 δυναμικό βάρος στα 130 km/h (80 mph)


ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

2 Dry: άμεση απορρόφηση ιδρώτα

Μαξιλάρια μάγουλων: φρέσκο και ρευστό ύφασμα Ritmo

Κορώνα: Ύφασμα Shalimar για απαλό και απαλό άγγιγμα

Αγκαλιασμένο προφίλ ρολό λαιμού

Ταιριάζει ειδικά σχεδιασμένο για να επιτρέπει τη χρήση γυαλιών

Microsense: κορυφαία άνεση στο δέρμα

Ρολό λαιμού: Ύφασμα Ritmo και συνθετικό δέρμα με υψηλή αντοχή στην τριβή και αδιάβροχες ιδιότητες

Νέα πατενταρισμένα μαξιλαράκια μάγουλων εναλλάξιμα μεταξύ όλων των μεγεθών

Έτοιμο για σύστημα επικοινωνίας AGV INSYDE

Ανακλαστικά ένθετα

Εσωτερικοί χώροι που αφαιρούνται και πλένονται

Αφαιρούμενο προστατευτικό μύτης

Αφαιρούμενο αντιανεμικό προστατευτικό


ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Μικρομετρικό χάλυβα


ΚΕΛΥΦΟΣ

3 μεγέθη κελύφους

EPS 5 πυκνότητας που αναπτύχθηκε σε 4 μεγέθη

Carbon-Aramid-Fiberglass

Σύστημα ανοίγματος προστατευτικού πηγουνιού σχεδιασμένο να αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμα

Ασφαλές προφίλ κλείδας

Το σύστημα μπλοκ προστασίας από μεταλλικό πηγούνι εξασφαλίζει τη διπλή αναγνώριση P/J


ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

1 πίσω εξολκέα

4 μπροστινοί αεραγωγοί

Ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί


ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ

Περιλαμβάνεται 100% Max Vision Pinlock (120).

Οριζόντιο οπτικό πεδίο 190°

Κατακόρυφο οπτικό πεδίο 85°

Αντιχαρακτική

Ενσωματωμένο αντιηλιακό αντιχαρακτική, αφαιρούμενο χωρίς χρήση εργαλείων

Μηχανισμός μεταλλικής προσωπίδας

Σύστημα μικροανοίγματος

Μηχανισμός προσωπίδας πολλαπλών βημάτων

Οπτική κατηγορία 1

Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Extra Quick Release

Πατενταρισμένο σύστημα κλειδώματος γείσου


ΒΑΡΟΣ

1,620 g σε μέγεθος πρώτου κελύφους


ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Διπλή έγκριση P/JΚρανος AGV TOURMODULAR MONO - LUNA GREY MATT

  • Κωδικός Προϊόντος: 201251E4OY005
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
  • 583,00€
  • 554,00€

Διαθέσιμες Επιλογές