Ενδοεπικοινωνία & Bluetooth AGV INSYDE για το AGV TOURMODULAR

Ενσωματωμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας για AGV Tourmodular με τεχνολογία Cardo DMC™ Mesh. Συνδέει έως και 15 ενδοεπικοινωνίες ταυτόχρονα, με αυτονομία έως και 6 km.


Το AGV INSYDE είναι το πρώτο σύστημα που διαθέτει τεχνολογία DMC™ Dynamic Mesh Communication ενσωματωμένη με αρθρωτό κράνος. Η πιο προηγμένη ενδοσυνεννόηση μοτοσικλέτας που κατασκευάστηκε ποτέ, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Cardo, συναντά το AGV Tourmodular (δες εδώ, δες εδώ), το υπερπροστατευτικό κράνος για ατελείωτα ταξίδια. Η τεχνολογία DMC™ επιτρέπει ανώτερη ποιότητα ήχου και σταθερότητα σύνδεσης για επικοινωνία μεταξύ των αναβατών, σε όλες τις συνθήκες. Απλώς ρυθμίστε το με ένα κλικ και η AGV INSYDE θα κάνει τα υπόλοιπα, δημιουργώντας μια σταθερή σύνδεση μεταξύ έως και 15 αναβατών, σε απόσταση 1,2 km μεταξύ τους, με συνολική αυτονομία έως και 6 km.


Είναι πλήρως συμβατό με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth®. Η τεχνολογία DMC™ επιτρέπει τη συνεχή, αδιάλειπτη επικοινωνία. Σε αντίθεση με τις ενδοεπικοινωνίες μόνο με τεχνολογία Bluetooth®, όταν ένας ή περισσότεροι αναβάτες συμμετέχουν ή αποχωρούν από τη συνομιλία, η αλυσίδα επικοινωνίας συνεχίζεται με γραμμικό τρόπο χωρίς ποτέ να διακόπτεται. Προσφέρει επίσης ατελείωτες δυνατότητες. Το AGV INSYDE σάς επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις, να τις συμπεριλάβετε στην επικοινωνία με άλλους αναβάτες που συνδέονται μέσω ενδοεπικοινωνίας, να ακούτε μουσική από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση Bluetooth® και να τη μοιράζεστε με τον συνεπιβάτη σας και να ακούτε ραδιόφωνο FM με σύστημα RDS και αυτόματη επιλογή των πιο σταθερών σήμα. Όλα αυτά μπορούν να τα διαχειριστείτε απλά και διαισθητικά στο χέρι με ένα μόνο άγγιγμα ή απευθείας με φωνητικές εντολές μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας Natural Voice.


Το AGV INSYDE διαχειρίζεται όλες τις πηγές σήματος ήχου (ενδοεπικοινωνία, μουσική, κλήσεις, ραδιόφωνο FM) μέσω ενός εξελιγμένου αλγόριθμου που επιτρέπει τη λήψη τους ανεξάρτητα παράλληλα, για μια εμπειρία που χαρακτηρίζεται από μέγιστη συνέχεια. Η είσοδος και η έξοδος από συνομιλίες, η ακρόαση μουσικής και η επικοινωνία με άλλους αναβάτες γίνονται αυτόματα και άμεσα, χωρίς κανενός είδους διακοπή ή την ανάγκη αποσύνδεσης και επανασύνδεσης με την ομάδα. Δεν υπάρχουν περισπασμοί, μόνο συνεχής επικοινωνία.


Το αυτόματο σύστημα ελέγχου της έντασης του ήχου εξασφαλίζει επίσης ανώτερη ποιότητα ήχου, προσαρμόζοντας αυτόματα το επίπεδο σύμφωνα με τους εξωτερικούς ήχους και το θόρυβο του περιβάλλοντος, διατηρώντας πάντα το ίδιο επίπεδο ευκρίνειας για τον αναβάτη. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας παρέχει έως και 13 ώρες συνεχούς χρόνου κλήσης. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AGV INSYDE ενώ φορτίζεται. Αυτό σας επιτρέπει να οδηγείτε με το σύστημα συνδεδεμένο σε power bank ή πρίζα 12 V, εγγυώντας τη φόρτιση ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Η επικοινωνία δεν σταματά ποτέ.


Το AGV INSYDE, που αναπτύχθηκε με την Cardo και είναι συμβατό με πλήρη ενσωμάτωση με το κράνος AGV Tourmodular, έχει πιστοποίηση IP65 και διαθέτει εφαρμογή διεπαφής smartphone, συμβατή με λειτουργικά συστήματα iOS και Android.


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

13 ώρες ομιλίας

Bluetooth v4.1

Κλήση στην ενδοεπικοινωνία

Το υλικολογισμικό Cardo με δυνατότητα αναβάθμισης

Πιστοποιημένο αδιάβροχο (IP65)

Φόρτιση κατά την οδήγηση

Dynamic Mesh Communication (DMC)

Ομαδική διάσκεψη έως 15 αναβάτες

Λειτουργία φυσικής φωνής

Συνολική αυτονομία 6 km / 3,7 μίλια

Ιδιωτική συνομιλία

Εμβέλεια μονάδας προς μονάδα 1,2 km / 0,8 μίλια

Καθολική συνδεσιμότητα

Βοηθητική εφαρμογή για τηλέφωνα iPhone και Android


AUDIO

Ηχεία HD 40mm

Αυτόματη ένταση ήχου

Ενσωματωμένος δέκτης ραδιοφώνου FM με λειτουργία σάρωσης και αποθήκευσης σταθμών

Κοινή χρήση μουσικής

Έξυπνη μίξη ήχου

Φωνητικές εντολές


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

CE

FCC

IC

MIC

Ενδοεπικοινωνία & Bluetooth AGV INSYDE για το AGV TOURMODULAR

  • Κωδικός Προϊόντος: 20KIT93024001001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 344,95€